RU  UA

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Промисловість

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

Всі новини

​СБУ устроила масштабные обыски у налоговиков и пограничников: первые подробности и фото

Департамент контррозвідки Служби безпеки України та співробітники Центру спеціальних операцій "А" СБУ проводять обшуки в службових приміщеннях Кабінету міністрів, Державної прикордонної служби, Державної фіскальної служби України та ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт" через схеми в оборонній сфері.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Головною військовою прокуратурою ГПУ здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом заволодіння грошовими коштами в сумі 6,7 млн доларів при укладенні іноземною компанією зовнішньоекономічного контракту з одним з підприємств концерну ДП "Укроборонпром" з постачання Державній прикордонній службі України "Підвісна системи раннього виявлення".

"Слідчі дії, спрямовані на вилучення оригіналів документів та інших речей і предметів, які мають доказове значення у кримінальному провадженні", - повідомив на на своїй сторінці в facebook прес-секретар Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський заявив, що в правоохоронні органи передано ще одну справу по розкраданнях в оборонній промисловості за часів президентства Петра Порошенка.