RU  UA

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Транспорт та зв'язок

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

​Власник "Прямого" допустив продаж телеканалу: призначений новий менеджмент

Формальний власник "Прямого каналу" Володимир Макеєнко допустив продаж телеканалу Петру Порошенко.

За даними джерел "Детектор медіа", про це Макеєнко заявив в ході зустрічі з колективом "Прямого каналу", в якій також брали участь п'ятий президент Петро Порошенко і народний депутат Вікторія Сюмар.

За словами джерел, на зборах не йшлося про можливий продаж каналу або скорочення фінансування.

"Володимир Макеєнко сказав, що канал не продається, а якщо він його комусь і продасть, то тільки Петру Порошенко", - передало джерело.

На зустрічі Макеєнко представив колективу телеведучу Світлану Орловську в якості нової керівниці "Прямого каналу". За словами джерела, Світлана Орловська замінить генеральну директора Євгенію Захарову.

Інше джерело уточнило, що Світлану Орловську представили як тимчасову керівницю каналу. Про інші кадрові зміни нічого не повідомляли.

Світлана Орловська стала ведучою "Прямого каналу" з запуском каналу в серпні 2017 року. До цього вона працювала ведучою на телеканалах "112 Україна" і NewsOne.

Раніше, 3 червня, з "Прямого каналу" звільнився генеральний продюсер Олексій Семенов. 14 червня стало відомо, що він очолив новостворену медіахолдинг "Новости" соратника Віктора Медведчука - Тараса Козака, в який увійшли телеканали "112 Україна", NewsOne і ZIK.

Як повідомляв "Апостроф", найближчим часом глава політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук планує купити ще два телеканали - "Прямий" і "П'ятий канал", знову через свого близького соратника Тараса Козака.

18 червня власник "Прямого каналу" Володимир Макеєнко спростував інформацію про можливий продаж телеканалу соратнику Віктора Медведчука - Тарасу Козаку.