RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Ціна може бути дуже високою": Кличко заявив про необхідність загальнонаціонального локдауну в Україні

Мер міста Києва Віталій Кличко вважає за необхідне введення загальнонаціональних локдауну через міграцію людей в країні і погіршення статистики щодо хворих на Covid-19.

Про це міський голова столиці заявив на брифінгу в понеділок, 12 квітня.

Віталій Кличко нагадав, що вже звертався з проханням розглянути питання про введення загальнонаціонального локдауну, проте в уряді порахували це недоцільним.

"Хочу сказати, що ситуація складна не тільки в Києві... А це ще більше важких хворих і смертей. Ціна може бути дуже високою... Потрібно виграти час", - підкреслив Кличко.

Зменшення кількості нових пацієнтів у Києві він пояснив тим, що на вихідних завжди менше виявляють хворих, тому що роблять менше тестів і працюють не всі лабораторії.

Кличко додав, що в середу, 14 квітня, відбудеться засідання спеціальної комісії, яка прийме рішення про подальші карантинні обмеження в столиці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Віталій Кличко звернувся до центральних органів влади з проханням дати дозвіл на розміщення хворих на коронавірус у відомчих лікарнях, оскільки муніципальні лікарні переповнені.