RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Де в Києві можна відпочити на природі і посмажити шашлики: кращі локації

Травень вже настав, тому саме час для жителів Києва замислитись де посмажити шашлики та відпочити в теплі дні на природі в столиці.

Про це пише tochka.net.

Голосіївський парк

Біля мальовничого ставка Дідровка знаходиться обладнана велика зона для пікніків. Потрібно орендувати альтанку, можна взяти на прокат мангал, дрова і вугілля.

Як дістатися: зона відпочинку розташована у пішій доступності від станції метро "Голосіївська". Також недалеко знаходиться зупинка "Сільгоспакадемія", на яку приїжджає маршрутка №212 від станції метро "Либідська".

Пуща-Водиця

Не менш дивовижні пейзажи є в Пущі-Водиці. Біля озер Горащиха і Корочун є можливість посмажити шашлики безкоштовно, альтанки вже встановлені. Також можна влаштувати пікнік і на пляжі.

Як дістатися: в Пущу-Водицю можна доїхати на трамваї №12. Виходити слід на кінцевій зупинці.

Китаєво

На сході лісопаркової зони в Китаєво є місце для пікніка. Пейзажі дивують своєю красою, сповнені умиротворінням та релаксом. На території парку розташовані стародавні руїни і печери.

Як дістатися: від станції метро "Либідська" їде маршрутка №20. Виходити на зупинці "Китаївська".

Парк Виноградар

У парку Виноградар облаштовано місце для того, щоб смажити шашлики, є альтанки, дерев'яні лавочки і урни, а мангал можна орендувати. Однак, парк Виноградар - улюблене місце серед тих, хто збирається на шашлик, тому варто приїхати раніше, щоб застати вільні місця.

Як дістатися: від станції метро "Нивки", "Почайна" і "Мінська". В цьому напрямку їдуть тролейбуси №24,25,26, а також маршрутки №25, 437.

ВДНГ

У Виставковому центрі народного господарства обладнана зона для шашличників. Можна розпалювати вогонь, є мангали і столи для відпочинку на природі.

Як дістатися: ВДНГ розташовано біля станції метро "Виставковий центр".

Парк "Партизанської слави"

У Дарницькому районі на левому березі Києва також є зона для пікніків. У першій зоні парку розташовані атракціони і різні активності для відпочинку. А в другій - вже знайдуть собі місце любителі шашликів і барбекю.

Як дістатися: від метро "Харківська" або "Червоний хутір" можна доїхати на маршрутці.

Парк "Муромець"

Біля річки Десенка на березі "Юр'ївський" знаходиться парк "Муромець" ("Дружби народів"). Відпочинок в парку "Муромець" буде максимально "диким", тому варто завчасно запастися всім необхідним. Дрова краще взяти з собою, оскільки заборонено рубати дерева.

Як дістатися: від станції метро "Почайна", автобуси №95, 100, 101.

Труханів острів

На Трухановому острові на березі Десенки ,недалеко від Юр'ївської затоки, розташований "Ріно-парк". Це облаштована зона для активного і пасивного відпочинку. Любителі шашликів можуть розташуватися в одній з 12 альтанок, бунгало або наметі. Оренда альтанки - від 350 до 1900 грн.

Як дістатися: від метро "Почайна" йдуть автобуси №95, 100, 101.

Зона відпочинку "Колиба"

На закритій території Голосіївського парку є обладнане для шашликів містечко. "Колиба" - одне з перших шашличних місць Києва. На території є умивальники і вбиральня, а вугілля і дрова можна купити у охоронців. Вартість оренди альтанки - 1000 грн в день.

Як дістатися: доїхати до станції метро "Виставковий центр", потім пройтися пішки близько півтора км.

Раніше "Апостроф" повідомляв де можна погуляти родиною на травневі свята.