RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

До Києва йде майже 30-градусна спека: свіжий прогноз синоптиків

Синоптики спрогнозували для Києва погоду на 10 днів. Починаючи з вихідних наступного тижня буде спека - майже +30 градусів.

Про це повідомляє Sinoptik.

Так, 13 червня, у столиці України буде хмарно до самого вечора, також обіцяють дощі, які уввечері вже закінчаться. Температура повітря буде до +21 градусу, ввечері знизиться до +17.

В понеділок, 14 червня буде дрібний дощ до вечора, також очікується хмарна погода. Водночас потеплішає - вдень буде до +24 градусів.

У вівторок, 15 червня, все ще триватиме хмарний день, як і дощ до вечора. Тепла погода набиратиме обертів, потеплішає на один градус - до +25.

В середу, 16 червня, не буде дощів, а день буде ясним. Ввечорі хмарне небо повернеться до Києва. Температура повітря буде до +25 градусів.

17 червня та 18 червня буде дійсно літня погода - ніяких опадів та ясне небо. До того ж потеплішає до +26 градусів.

В суботу, 19 червня, також буде гарна погода, опади - не очікуються. Температура повітря буде від +16 до +27 градусів.

В неділю, 20 червня, тепла погода перетвориться на спекотну для Києва, аж до +29 градусів тепла, чого не було ще за ці дні літа. Ніяких дощів також не буде.

В понеділок, 21 червня, продовжиться ясний день та 29-градусна спека.

Але у вівторок, 22 червня, температура повітря трохи спаде, вона досягатиме до +28 градусів. Хмари зникнуть з неба вже ввечері.

Нагадаємо, за прогнозом синоптика Українського гідрометцентру Наталії Птухи, нестійка погода з раптовими дощами протримається в Україні до 16 червня.