RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Києві митники перехопили сотню предметів Третього рейху: фото

Київські митники вилучили понад сотню предметів у поціновувача атрибутики Третього рейху. За словами пасажира, він хотів вивезти їх за кордон та продати, щоб компенсувати вартість квитка.

Про це повідомляє пресслужба Київської митниці.

У 53-річного українця, що відлітав до Риму через аеропорт "Бориспіль", на "зеленому коридорі" вилучили 111 предметів часів Третього рейху.

"Каски, ложки, виделки, консервний ключ, 80 монет з білого металу, ґудзики, «газбак» - ємність для зберігання протигазу, фляги, біноклі, півлітрова маслянка, кістяне намисто з черепами, іспанські хрести - відзнака для німців, що брали участь в Громадянської війні в Іспанії 1936-1939 років, військові авіаційні годинники люфтваффе, скульптурна голова Гітлера тощо", - повідомляють співробітники.

Майже на всіх предметах можна побачити свастику. За його словами, чоловік хотів продати атрибутику та компенсувати собі таким чином вартість квитка до Риму. Митну декларацію він не заповнював. Предмети вилучено.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" митники запобігли спробі незаконного вивезення за кордон трьох молодих вовків.