RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Сніг та морози до -15 градусів: які сюрпризи готує погода киянам у грудні та січні

Листопаді вже днями перевалить за середину, а це значить, що зима настане вже зовсім скоро. У зв'язку з цим питання про те, яка погода на нас чекає у грудні та на Новий рік, зокрема, стає з кожним днем дедалі актуальнішим. Багатьом може не подобатися сніг, але навіть такі люди віддадуть перевагу його наявності хоча б у новорічну ніч. Бач останніми роками, як ми пам'ятаємо, це вже стало рідкістю.

На жаль, дані метеорологічного порталу AccuWeather свідчать про те, що і цього року початок зими буде не зовсім схожим на зиму.

грудень

Зважаючи на все, середня температура в грудні становитиме 0 градусів за Цельсієм. Цього достатньо для замерзання води та утворення опадів. Але синоптики очікують мало опадів цього місяця, а стовпчик термометра вдень не рідко підніматиметься вище нуля. Очікується, що максимальна температура в грудні може становити 8 градусів вище нуля, що є досить високим показником для цієї пори року.

Невеликі опади, ймовірно, будуть 4, 8, 10, 14, 16, 18, 19, 22 та 29 грудня. У решту днів переважатиме хмарність, що змінюється періодами ясного та сонячного неба.

31 грудня:

1 січня:

Графік температури грудня:

Січень

У січні, як і личить, стане прохолодніше. Вночі температура опускатиметься аж до 20-градусного морозу. Найнижчі температури очікуються у період з 16 по 20 січня.

Про те, в які дні будуть опади, поки що, реалістичні прогнози відсутні.

Раніше ми також повідомляли, що погода на Новий рік у Києві сподобається не всім.