RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

У Києві випав перший сніг: фото та відео

23 листопада у Києві пішов перший сніг. Деякий час тому ми вже повідомляли, що, за прогнозами синоптиків, перший сніг наприкінці 2021 року в Києві має піти саме 23 листопада. Спочатку очікувалося, що він почнеться приблизно о 18:00, але перші сніжинки впали майже на годину раніше.

Відповідні фото зафіксував один із городян.

"Пікові" опади очікуються приблизно о 20:00. Вже незабаром більшу частину міста вкриє тонкий шар снігу, проте до Переяслава, Миронівки та ін. "зима" дістанеться лише о 20:00. До 22:00 зимова погода вирушить у бік Черкас та Кропивницького.

До речі, стихія вже спровокувала на дорогах столиці 9-бальні пробки.

На офіційному Telegram-каналі КМДА повідомляють, що на вулицях Києва вже працює 173 одиниці спецтехніки. Комунальники обробляють дорожній покрив протиожеледними засобами.

Основну кількість спецтехніки зосереджено на вихідних позиціях міста. На дороги наносять рідкі хлориди, сіль та пісочно-сольові суміші.

Також у мережі вже є відео першого снігу у Києві напередодні 2022 року.

"У КП "Київавтодор" нагадують водіям, що в період погіршення погодних умов необхідно бути обачними на дорогах. А тих, хто ще не встиг змінити літню гуму на зимову, переконливо просять зробити це, щоб не наражати на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

Також не варто залишати авто на тротуарах, крайніх смугах доріг та узбіччях, щоб не заважати роботі спецтехніки. Автомобілі, які заважають прибиранню вулиць від снігу, евакуюють”, - пише прес-служба КМДА.

Раніше ми також повідомляли про те, що Україна на початку грудня завалить шаром снігу до 56 см.