RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Гори сміття та бійки: в Києві у горе-матері забрали трьох дітей, фото

26 січня столичні поліцейські спільно зі службою у справах дітей та сім'ї вилучили у матері трьох малолітніх дітей, які жили в жахливих умовах без догляду батьків. Подія сталася на Оболоні.

Про це повідомила Національна поліція міста Києва.

Як зазначають у відомстві, до поліції Києва зателефонував чоловік та повідомив, що у квартирі на вулиці Тимошенко стався конфлікт та бійка між родичами. На вказану адресу виїхали патрульні та медики.

Коли правоохоронці потрапили до квартири, то знайшли там трьох малолітніх дітей, які лежали на ліжку в захаращеній сміттям квартирі. Матері з ними не було. У помешканні також перебував невідомий чоловік з ознаками алкогольного сп'яніння, який назвався їхнім родичем.

"За вказаною адресою негайно прибули співробітники ювенальної превенції Оболонського управління поліції та представники служби у справах дітей і сім’ї, які прийняли рішення про вилучення дітей, 2018, 2019 та 2020 років народження, та відвезли їх до лікарні", — йдеться у повідомленні.

На матір правоохоронці склали протокол за ч. 2 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення – невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей. Найближчим часом вирішуватиметься питання щодо подальшого місця перебування дітей.

Раніше "Апостроф" повідомляв, на Рівненщині багатодітна сім'я потрапила в ДТП

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Київ
Теги: