RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

На Рівненщині сім'я з трьома дітьми потрапила в ДТП - авто розірвало на частини: фото

У ДТП на Сарненщині Рівненської області потрапила сім'я із трьома дітьми на трасі "Київ-Ковель-Яготин" 21 січня о 21:20 між населеними пунктами Городець та Ромейки. Жінка та діти отримали травми та знаходяться у лікарні.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на офіційний сайт Національної поліції Рівненської області.

Фото: Нацполіція

За інформацією поліцейських, 40-річний водій "Audi-80" їхав на небезпечній швидкості та не врахував дорожню обстановку, тому на смузі зустрічного руху допустив зіткнення з вантажівкою "Daf", що їхала із напівпричепом.

Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

30-річна дружина водія легковика постраждала внаслідок ДТП. У неї травматична ампутація стопи, переломи та забої. Троє дітей, які теж знаходились у салоні, із забоями доставили до медичного закладу. Дітям 9, 7 та 5 років.

Кермувальник вантажівки, 30-річний житель Київської області, у ДТП не зазнав травм. Згідно із результатами огляду обидва водії були тверезі. Водія легковика після обстеження відпустили.

Фото: Нацполіція

Слідчими Сарненського районного відділу поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху за частиною 1 ст. 286 КК України. Наразі обставини автопригоди слідчі встановлюють у рамках кримінального провадженя.

Раніше "Апостроф" повідомляв про київського таксиста, що на швидкості влетів у тролейбус.