RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Києві на вулиці знайшли рюкзак з пухнастим "сюрпризом" усередині: фото

У Києві у Святошинському районі перехожі знайшли рюкзак, у якому була кішка.

Про це повідомив Telegram-канал Київ без цензури.

"На Борщагівці хтось втратив або викинув рюкзак з котом усередині. На проспекті Корольова, 6 знайдено рюкзак з кішкою породи норвезька лісова. Тварина домашня і доглянута", - повідомили у соцмережі.

На фото дійсно видно, що за вихованцем добре доглядали, до того ж – його виявили у спеціальному рюкзаку із прозорим віконцем. Такі зазвичай використовують для комфортного транспортування тварин. У Мережі допустили, що кота могли забути чи втратити. З'явилася також думка про те, що свого вихованця просто залишили.

"Навряд чи втратив випадково. Ідіотів у місті пітьма. Кішці знайти нового нормального господаря", - пишуть у коментарях.

Наразі у Святошинському районі розвісили оголошення про знахідку з номером телефону на випадок, якщо з котом дійсно розлучилися випадково. Водночас у Мережі вже припускають, що у пухнастого красеня з'явиться новий господар.

Нагадаємо, в Японії влаштували зворушливу акцію. Компанія Nissan створила купу автомобілів розміром з кота, які розмістили у популярних у цій країні котячих кафе.