RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

"Открытка из Москвы" генсеку ООН? У Зеленского отреагировали на обстрел Киева

Росія любить гучні "привіти" іноземним гостям. Так, 28 квітня, під час візиту Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша у Київ, по столиці вдарили ракетами.

На цей "збіг" звернув увагу Михайло Подоляк.

"Ракетні удари по центру столиці під час офіційного візиту Генерального секретаря. Ще позавчора Гутерреша сидів за довгим столом у Кремлі, а сьогодні за кілометр від нього лунають вибухи. Листівка з Москви? Нагадайте, чому Росія досі займає крісло в Раді безпеки ООН?", - запитав радник президента.

Генсек ООН прибув до України після візиту до Москви, де він домовлявся з Путіним про "зелений коридор" для цивільних осіб та гуманітарних вантажів. ООН заявила після зустрічі, що диктатор "дав принципову згоду" на участь ООН та Міжнародного комітету Червоного Хреста в евакуації мирних жителів із заводу "Азовсталь" у Маріуполі. У Кремлі заперечують його згоду.

Нагадаємо, раніше Костянтин Грищенко в ефірі Апостроф TV заявив про те, що реформування ООНчи створення нової установи можливе. Хоча при цьому необхідна згода основних держав організації, це питання можна вирішити і участі РФ.