RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Окупанти під Києвом знищили всю сім'ю поліцейського: у Бородянці з'явилися нових шість хрестів

Російські окупаційні війська під час вторгнення на Київщину вбили 6 членів сім'ї українського поліцейського, включно з однорічною донечкою. Сталася трагедія в Бородянці ще 26 лютого, а зараз на місці масового вбивства - шість могил.

Бучанська різанина: чи вистачить Європі сміливості покарати російського фюрера

Про це написали в "КБЦ ВОЙНА".

Окупанти з армії країни-терориста Росії вбили однорічну дитину, її маму, дідуся, бабусю, дядька та прабабусю в один день. Батько 1-річної Поліни Іван Сімороз тоді був на роботі - йому вдалося вижити.

"Земля затрусилася. Я почав набирати телефоном всіх своїх родичів: жінку, свого брата, маму, батька, бабусю - і всі були в зоні недосяжності. дуже страшно, ти не розумієш… Сподіваєшся, що хтось живий…", - розказав Сімороз журналістам ВВС.

Спочатку Іван знайшов свою мертву маму, яка лежала на холодильнику, за 200 метрів лежало тіло могодшого брата без рук та ніг. Потім він побачив мертвих бабусю, дружину та батька. А коли знайшов однорічну доньку Поліну, то вона ще дихала. Однак того ж дня дівчинка померла в лікарні.

Росіяни забрали життя у шістьох мирних та невинних людей, а ще одну людину позбавили сім'ї та будинку.

Раніше повідомлялось, що російські окупанти в Бучі спалили живцем трьох жінок, серед яких була 14-річна дівчинка. Росіяни кожним своїм вчинком доводили, настільки вони страшні воєнні злочинці.