RU  UA

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Аеророзвідка проведе у Києві благодійний кінопоказ: дата та місце

Благодійна організація " Аеророзвідка" на честь восьмиріччя зі створення спільноти покаже глядачам фільм, присвячений засновнику – він загинув захищаючи Україну.

Читайте також: Грала у шашки з перехожими: юна киянка зібрала круглу суму на допомогу ЗСУ, фото та відео

Про це йдеться на Facebook-сторінці організації.

Зазначається, що кінопоказ відбудеться у п'ятницю, 15 липня о 19 годині в Будинку архітектора.

"15 липня Аеророзвідці виповнюється 8 років. На відзначення цієї дати ми влаштовуємо благодійний кінопоказ документального фільму “Небесний координатор”, присвяченого Володимиру Кочеткову-Сукачу – засновнику Аеророзвідки, який із перших днів перебував на передовій і загинув 15 березня 2015 року", - йдеться у повідомленні.

Герой України започаткував Аеророзвідку, яка за допомогою повітряних дронів проводила складні розвідувальні операції для наших розвідників і артилеристів.

"Сьогодні ми гідно продовжуємо його справу і боремося за нашу свободу", - пишуть організатори дійства.

Аби потрапити на кінопоказ, необхідно зробити благодійний внесок у розмірі 100 гривень за посиланням і надіслати квитанцію про оплату в особисті повідомлення на Facebook-сторінці, після чого людина отримає іменний квиток.

"На кінопоказі ви зможете побачити легендарний дрон R18 та поспілкуватися з його розробниками, відвідати стенд з артефактами, експозицію плакатів про Аеророзвідку від українських митців та придбати футболки з символікою Аеророзвідки", - резюмували організатори.

Зазначимо, Аеророзвідка — це неприбуткова організація, яка сприяє створенню та впровадженню мережецентричних та роботизованих військових спроможностей для сил безпеки та оборони України.

Раніше ми писали, що Дмитро Комаров продав своє авто заради допомоги ЗСУ.