Лайм

Цей мільйон принесе користь на передку: Дмитро Комаров продав своє авто заради допомоги ЗСУ

Український телеведучий віддасть усю суму на благодійність

Дмитро Комаров у свій 39-й день народження оголосив благодійний аукціон і виставив на продаж свою рідкісну машину. Мета - допомогти ЗСУ. Не минуло й місяця, як у спортивного автомобіля Chrysler Crossfire з'явився новий власник, а у українських захисників - мільйон гривень, щоб наблизити нашу перемогу.

"Ми з колегами переглянули сотні ставок, обдзвонили реальних претендентів, відсіяли жартівників та придумані ставки та визначили реальних претендентів на перемогу. Найбільшу суму - 1 мільйон гривень - запропонувала не конкретна людина, а компанія молодих людей з ком'юніті United Invest Team", - поділився мандрівник в Instagram.

Фото: instagram.com/komarovmir

"Мою машину вирішили купити "просто так", тому що цитую: "ми точно знаємо, що гроші чесно підуть на користь, а не пропадуть". Цей мільйон принесе реальну користь нашим захисникам на передку - я скоро покажу результат. Я щасливий, що кожного дня знаходжу нові приводи пишатися українцями. У кожного з нас свій фронт. І ми як ніколи єдині. І непереможні", - додав український телеведучий.


Раніше Дмитро розповідав, що купив спорткар спонтанно, задовольнивши давню мрію про "спортивну купешку".

"До початку війни, у мирному 2013-му, я продав стару машину і поклав гроші в банк, тому що через тиждень відлітав до Індонезії. Не збирався купувати іншу, але рука тяглася до оголошень. Натрапив на Сhrysler Сrossfire і здивувався, що не знав про такий. Далі – огляди та оголошення. На всю Україну було дві такі, одна з яких – 2006 року, з пробігом 11 000", - написав він.

Фото: instagram.com/komarovmir

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil