RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Плата за гарячу воду: що робити, якщо забув передати показання лічильника

Киянам пояснили, що потрібно робити у разі невчасності подання показників лічильника для сплати за гарячу воду за комунальними рахунками.

Про це повідомляє пресслужба Київтеплоенерго.

У разі невнесення за особовим рахунком актуальних даних приладу обліку - нарахування за гаряче водопостачання здійснюватиметься за середнім об’ємом споживання оселі за останній рік, однак після надання фактичних показань лічильника відбудеться автоматичне коригування нарахувань. Це передбачено ч. 4 ст. 11 закону "Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання".

У випадку, коли споживачі послуги не передавали понад три місяці показання лічильників, скоригувати їх за допомогою спеціалістів Центру комунального сервісу (у месенджері у Facebook, Skype чи Telegram). Також можна проконсультуватися за номером телефону: (044) 247-40-40.

У Київтеплоенерго нагадують, що передавати показання лічильників можна з 5-го числа до кінця місяця.

Раніше ми писали, що киянам, які через війну з російськими окупантами виїхали з міста і не споживають гарячу воду, все одно нараховуватимуть плату.

Нагадаємо, що через те, що кілька мільйонів українців перевели на нового постачальника газу - багато споживачів переплатили за газ. Фахівці пояснили, як повернути кошти.