RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Парад, який заслужила РФ: на Хрещатику показали знищену російську техніку

У рамках підготовки до Дня Незалежності Україна здійснила "блакитну мрію" Кадирова та багатьох російських пропагандистів - на Хрещатику влаштували парад російської техніки. Ось тільки – знищеної.

Відео із "параду", який показали в суботу, 20 серпня, поділилися очевидці.

Так, у самому серці Києва показали танки, бронетранспортери, броньовані автомобілі та вантажівки російської армії. Якщо висловлюватись точніше, - те, що залишилося від "великої армії" після зустрічі зі Збройними силами України. Мешканці гості Києва вкотре переконалися, що є сенс вірити у ЗСУ та міць наших захисників.


Зазначимо, парад знищеної техніки російських окупантів у столиці влаштували у рамках святкування Дня незалежності України, яке відбудеться 24 серпня. Його вказали у списку заходів, які оприлюднило Міністерство культури та інформаційної політики. 24 серпня під час офіційних заходів хвилиною мовчання вшанують пам'ять усіх загиблих українців від рук російських окупантів. Крім того, має відбутися спільна молитва за Україну священиків усіх церков у Національному заповіднику Софія Київська.