RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Києві чоловіка затримали з небезпечною речовиною на 50 млн гривень: фото та відео

Правоохоронці у Києві затримали місцевого жителя з партією психотропної речовини "Альфа-PVP" на понад 50 мільйонів гривень. Йому повідомили про підозру та обрали запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави.

Про це повідомляє Департамент боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

Психотропну речовину виявили під час огляду його автомобіля. Там знайшли 15 кілограмів "Альфа-PVP" у сухому стані та 100 литрів у рідкому. Орієнтована вартість забороненої наркотичної речовини - понад 50 мільйонів гривень на "чорному" ринку.

Чоловіка затримали у Шевченківському районі. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) ККУ.

"Альфа-PVP" виготовляють у гаражі, куди прийшли з обшуком співробітники поліції. Там правопорушники влаштували велику нарколабораторію із сучасним обладнанням, що дозволяє виготовляти до 200 кг наркотиків у місяць. Всі речові докази відправили на дослідження експертам.

Фото: npu.gov.ua

Фото: npu.gov.ua

Фото: npu.gov.ua

Фото: npu.gov.ua

Нагадаємо, 15 серпня у Святошинському районі Києва поліцейський спецназ затримав наркозакладника - у нього виявили психотропні речовини на загальну суму 2 мільйони гривень.