RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Готові взяти студента та пенсіонера: у Києві кур'єру пропонують зарплатню понад 1000 євро

Служба таксі у Києві шукає водія-кур'єра, менеджера зі своїм авто на доставку без досвіду роботи, за що пропонують від 26 тисяч до 47 тисяч гривень в місяць з оплатою палива, яка фіксується під час кожного маршруту на сайті компанії.

Таке оголошення опублікували на сайті з пошуку роботи.

Роботодавець пропонує як повну, так і не повну зайнятість, а також готові взяти на роботу студента, людину з інвалідністю, ветерана АТО/ООС та пенсіонера. Є робота тимчасова, позмінна, з гнучким графіком, на неповний робочий день. Виконувати додатково можна як трансфер, так і драйвер маршрути.

Автори пропозиції вакансії зазначили, що для отримання роботи потрібно заповнити реєстраційну форму на сайті компанії.

Читайте також: Деяким українським водіям готові платити 2000 євро на місяць: суть вакансії

Від водія потрібно мати власне легкове авто для виконання онлайн замовлень за статусом вільний, а також телефон з виходом в Інтернет. Служба дає маршрут із зазначенням ціни, клієнти її знають и готові ці гроші заплатити. Далі треба привезти замовлення та забрати гроші від клієнтів собі, після чого водій отримає новий маршрут, не від'їжджаючи з попереднього замовлення.

Служба таксі пропонує стабільний основний або додатковий дохід. Новачки заробляють значні гроші вже на другий тиждень, а фахівці заробляють вже з першого тижня.

Компанія надає безкоштовну та зручну програму з "автозахопленням" замовлень за вибраними параметрами, тобто фільтри за вартістю, відстанню тощо. Роботодавець швидко вводить працівника в роботу протягом півгодини після реєстрації. Також можна отримати кваліфіковану допомогу з додаткових питань цілодобово.

Працювати можна у зручному для себе районі Києва, тому не обов'язково знати місто досконально. До того ж у програмі є навігатор.

Раніше ми давали детальну інструкцію, як знайти роботу, якщо людині за 40 років і вона немає досвіду.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Київ
Теги: