RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Двоє військових Росії ґвалтували вагітну жінку: фото та деталі

В Україні встановили ще двох російських окупантів, причетних до встановлених фактів знущань та жорстокого поводження з населенням під час окупації Київщини у березні 2022 року. Людей катували, утримували у заручниках, грабували.

Про це повідомили в управлінні комунікації Національної поліції України.

Читайте також: Окупанти масово ґвалтували українок у Бучі - дев'ять із них вагітні: відео

У результаті розслідування вдалося встановити, що до злочинів причетні військовослужбовці 6-го танкового полку військової частини 93992 (Чебаркуль) 90-ї танкової дивізії центрального військового округу збройних сил РФ.

У поліції повідомили, що двоє озброєних окупантів удень на вулиці накинулися на місцеву мешканку, побили її, вибили зуби і, приставивши до спини автомата, змусили зайти до будинку, де зґвалтували. Потерпіла повідомила про вагітність і благала її не чіпати, але це не зупинило нелюдів.

Третій окупант під час злочину перебував на вході до будинку, щоби не пустити інших людей.

"Слідчі Головного слідчого управління на підставі зібраних доказів оголосили підозри двом військовослужбовцям – одному ґвалтівнику і тому, що "стояв на варті" – у порушенні законів та звичаїв війни за ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає висновок на строк до 12 років" , - повідомили в поліції.


На сайті Генеральної прокуратури з'явилося повідомлення про підозру та повістки про виклик Саліхову О. Т., Хакімянову Р.Г. на 07.11.2022, 08.11.2022 та 09.11.2022.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що російські нацисти під Києвом ґвалтували та вбивали навіть 10-річних дітей.