RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Чи буде у Києві сніг на Новий рік та наскільки сніжною очікується зима: прогноз на три місяці

Незважаючи на те, що зима у столиці буде без сильних морозів, під Новий рік погода може зробити сюрприз киянам – 31 грудня очікуються опади у вигляді невеликого снігопаду та температура в 0 градусів.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на "Wisemeteo".

Так, у грудні мінімальна температура очікується 9 та 11 числа, тоді стовпчики термометрів опустяться до -2°C. У ці дні очікуються також і невеликі снігопади. "Тепліше" всього буде 4 і 26 грудня - тоді температура повітря складе +6°C. Втім, ближче до Нового року буде дещо холоднішати, 30 та 31 грудня термометри покажуть +3°C та +1°C, але при цьому трохи сніжитиме.

Читайте також: Довго чекати не доведеться: коли в Україну прийде люта зима з морозами

Але вже 1 січня , незважаючи на нульову температуру повітря, вигляне сонечко, і опадів у цей день не передбачається. Протягом другого місяця зими в деякі дні буде відносно холодно – 9-12 січня очікується температура від -8 до -3°C. В інші дні температура повітря коливатиметься від 0°C до +4°C, при цьому снігу цього місяця буде небагато.

У лютому буде дедалі більше сонячних днів у столиці, а термометри покажуть від 0°C до +7°C. Невеликі снігопади в останній місяць зими можуть бути 5-7, 11-12, 15, 20 та 28 числа.

Раніше ми писали, якою буде погода взимку в Україні.