RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Чи будуть у Києві снігопади на Різдво та Новий рік: синоптики оновили прогноз

Вже зовсім скоро настане зима, перший місяць якої буде майже без значних морозів, але з постійними опадами у вигляді дощу, снігу й мокрого снігу.

Синоптики Wismeteo опублікували прогноз погоди в Києві на грудень і січень.

Погода у грудні

На початку місяця в Києві морози будуть лише вночі на рівні -1-2 градуси, однак з 8 до 12 грудня нічні морози посилять до -7 градусів. Денна температура впродовж грудня коливатиметься в межах від +1 до +5 градусів.

Читайте також: Буде до -16 градусів морозу: українців попередили про справжню зимову ніч цього тижня

Погода на Різдво 25 грудня

25 грудня, у неділю, у столиці очікується відносно тепла погода й дощ. Уночі стовпчик термометра не опуститься нижче нуля, а вдень повітря прогріється до +5 градусів.

Погода на Новий рік

31 грудня припадає на суботу. У святковий день погода в Києві зовсім не буде по-зимовому казковою, адже впродовж доби термометр показуватиме нуль градусів. Водночас синоптики прогнозують мокрий сніг.

Погода у січні

Січнева погода у Києві не надто відрізнятиметься від грудневої, хіба що опадів стане менше, а морози в деякі дні посиляться до -11 вночі. У період з 8 до 16 січня нічні морози очікуються на рівні від -7 до -14 градусів, а денні від -1 до -6 градусів. Половина другої декади й третя декада прогнозуються дещо теплішими.

Погода в перший день 2023 року

1 січня в Києві прогнозуються незначні опади у вигляді мокрого снігу, нічна температура опуститься до -2 градусів, а вдень температура повітря - нуль градусів.

Погода на Різдво 7 січня

7 січня, у суботу, погода буде морозною, але малосніжною. Уночі стовпчик термометра покаже - 5 градусів, а вдень підніметься до -1 градуса. Очікуються незначні опади у вигляді снігу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, чи чекати на сильні морози й снігопади у грудні в Україні.