RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У метро Києва відкрилася виставка про війну: фото

У метрополітені Києва відкрилася тематична виставка, яка присвячена боротьбі українців проти російської агресії.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Тематична фотовиставка під назвою "Війна крізь об’єкти: фото з України", яка присвячена боротьбі українців проти агресії РФ, відкрилася на станції "Золоті Ворота".

Читайте також: Час прийшов: в столиці презентували мистецький проект, який розповість світові про Україну.

У КМДА зазначають, що метою заходу є спроба показати усі жахи військових конфліктів у сучасному світі та передати героїзм українського народу, який протистоїть загарбникам.

За інформацією адміністрації, у відкритті фотовиставки взяли участь повноважний посол Німеччини Анка Фельдгузен, очільник Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко, директор Департаменту суспільних комунікацій Роман Лелюк, директор "Київського метрополітену" Віктор Брагінський, засновник музею Image of War Данило Греговіч та іноземні журналісти.

В експозиції можна побачити 50 різноманітних робіт, які були зроблені у кількох населених пунктах країни після вторгнення ЗС РФ. За кожною світлиною описана доля людей, які стали на захист держави, працюють в тилу або втратили рідних через бойові дії.

Фотовиставку доповнюють роботи, які були зроблені під час конфліктів у Сирії та Боснії. Експозиції будуть доступні для перегляду на станції метрополітену впродовж грудня, після чого вони поїдуть до різних куточків України.

Раніше ми розповідали, що у Києві відкрилася інша військова фотовиставка.