RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У музеї Гончара відкрили онлайн-проєкт на підтримку ЗСУ та на честь Різдва

Музей Івана Гончара у Києві відкрив онлайн-проєкт на Різдво, аби підтримати ЗСУ. Хоч перегляд є безкоштовним, але можна надіслати кошти українським воїнам та на відновлення України в якості умовної вартості квитка.

Про це йдеться в онлайн-проєкті музея Івана Гончара.

Читайте також: Різдвяне богослужіння 2023: онлайн-трансляція з Лаври

"Сподіваємося, цей проєкт збудить ваші найтепліші спогади про Різдво, ви згадаєте смак найсмачнішої у світі куті, яку готувала бабуся. Почуєте колядку, що миттю повертає вас у дитинство. Відчуєте затишок, що теплом зігріває зсередини. Наша подорож охопить різні сторінки історії, відкриє добре відоме і дещо незнане про українське Різдво", - зазначається у повідомленні.

Проєкт містить сім розділів, що охоплюють різні сторінки історії про справжнє українське Різдво. Також виставка має англійську версію.

Фото: army.honchar.org.ua

"Та перш ніж ми вирушимо у святкову подорож, посприяймо меті, заради якої був створений цей проєкт — підтримаймо військових, які нині захищають життя, спадок та майбутнє кожного українця", - йдеться на сайті.

Відправити кошти на ЗСУ можна через п'ять фондів:

  • Офіційний рахунок ЗСУ в НБУ;
  • "Повернись живим";
  • UNITED24;
  • Благодійний фонд Сергія Притули;
  • "Янголи Азову. Патронатна служба Азову".

У Києві 7 січня українці відсвяткували Різдво гарними колядками, незважаючи на умови, що склалися через повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Раніше ми публікували сильну молитву на Різдво для миру та благополуччя у сім'ї.