RU  UA

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Під Києвом легковик на швидкості влетів у дерево - водій дивом вижив: фото

Вночі 17 січня у Броварах під Києвом водій легковика на швидкості в'їхав у дерево, унаслідок чого його затиснуло в пошкодженому автомобілі. Рятувальникам довелося деблокувати потерпілого й передати його медикам.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Київської області.

О другій годині ночі до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення від працівників Нацполіції про ДТП у Броварах: водій автомобіля "Оpel Vectra" не впорався з керуванням та протаранив дерево.

Читайте також: У Києві через погіршення погоди вранці зафіксували десятки ДТП

Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини прибули на місце ДТП і виявили, що водія затиснуло пошкодженими конструкціями машини. Потерпілого вдалося деблокували з легковика, потім його передали медичним працівникам.

"На місце виклику направлено черговий караул 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бровари. По прибуттю було встановлено, що водій автомобіля “Оpel Vectra” не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом, внаслідок чого водія було затиснуто пошкодженими конструкціями транспортного засобу. Рятувальниками проведено деблокацію потерпілого з легкового автомобіля та передано працівникам медичної служби", - уточнили в пресслужбі ДСНС.

Аварія сталася о 02:03 17 січня в місті Бровари за адресою вулиція Степана Бандери.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як правильно їздити на автомобілі під час снігу з дощем.