RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Мінімальна видимість: фото з оповитого туманом Києва

Погода дивує українців кожного дня, адже вона змінюється з лютих морозів до аномального тепла, а ще створює справжню небезпеку, зокрема, через туман. У Києві 19 січня навіть оголосили І рівень небезпечності погодних умов.

"Апостроф" ділиться фотографіями затуманеного Києва.

На Водохреща в столиці України погода відзначилася не традиційними морозами, а високою температурою повітря до +8 градусів і густим туманом, який значно погіршив видимість.

Читайте також: Київ та Одеса знову живуть за графіками відключення світла: де їх подивитися

За словами синоптиків, видимість у Києві зараз на рівні 200-500 метрів. Читачі "Апострофа" надіслали фотографії, які підтверджують туманну погоду. Наприклад, якщо їхати мостом Патона на правий берег столиці, то навіть Батьківщину-Мати висотою 62 метри зовсім не видно.

У таких погодних умовах слід бути вкрай уважними та обережними, адже низька видимість може стати причиною, зокрема, аварійних ситуацій на дорогах. Туман протримається у Києві до кінця доби, однак ближче до ночі стане не таким щільним і густим, як зараз.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що через несприятливі погодні умов під Києвом сталася масштабна ДТП, яка паралізувала рух на трасі.