RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Києві та області на Водохреща зіпсується погода: попередження від синоптиків

В Україні останніми днями спостерігається аномально тепла погода, яка хоч і допомагає українцям легше пережити зиму, але все ж провокує небезпечні погодні умови, зокрема туман.

Про прогноз погоди на Київщині 19 січня повідомили синоптики Укргідрометцентру, передає Київська обласна військова адміністрація.

На Водохреща в столичному регіоні замість звичних морозів очікується туманна й тепла погода. Це стало причиною оголошення в Київській області першого рівня небезпечності погодних умов.

Читайте також: Водохреща 2023: головні заборони та прикмети

Упродовж 19 січня на Київщині утримається туман, унаслідок чого видимість обмежуватиметься від 200 до 500 метрів, що може призвести до погіршення руху транспорту й виникнення аварійних ситуацій.

"Звертаємося до водіїв! Будьте максимально уважними на дорогах та дотримуйтеся безпечної дистанції", - закликали в Київській ОВА.

Нагадаємо, І рівень небезпечності - це такі погодні умови, які створюють потенційну небезпеку для населення, інфраструктури й навколишнього природного середовища, у зв'язку з чим необхідно бути максимальна обережними й уважними, зокрема на дорогах.

Раніше "Апостроф" показував, який вигляд має Київ у тумані. У мережі поділилися приголомшливими фото туманної столиці.