RU  UA

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

У Києві удосконалюють оборонні рубежі: як столиця готується до можливого наступу з Білорусі

Попри те, що ймовірність наступу з Білорусі найближчим часом досить низька, Київщина готується до відбиття можливої атаки – вдосконалюються оборонні рубежі та встановлюються довготривалі фортифікаційні споруди.

Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація у Telegram-каналі.

"Триває встановлення довготривалих фортифікаційних споруд на опорних пунктах підрозділів зі складу угруповання сил та засобів оборони Києва. Інженерні роботи здійснюються у взаємодії з Київською обласною військовою адміністрацією", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Чи відправить Лукашенко своїх солдатів на війну в Україну: у Білорусі дали чітку відповідь

Зазначається, що на ймовірних шляхах просування противника встановлюються та облаштовуються вогневі споруди, а також триває процес обладнання укриттів для захисту особового складу.

"Для цього використовуються залізобетонні споруди, які встановлюються нижче рівня поверхні ґрунту, – з метою максимального збереження життя військовослужбовців", - наголосили в КОДА.

В адміністрації додали, що після подальшого облаштування споруди такого типу дозволять максимально ефективно та безпечно організувати роботу командно-спостережних пунктів, а також взводних та ротних опорних пунктів.

Раніше ми писали, які сюрпризи приготували українці на випадок відкриття білоруського фронту.