RU  UA

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Раптова небезпека: у Києві чоловік отримав страшну травму під час їзди на самокаті

В п'ятницю вдень, 2 червня, у Печерському районі Києва, де сталася аварія за участю мотоцикла та автомобіля BMW, зненацька впала електроопора, через що постраждав молодий киянин.

Про це інформує Київ 24.

Повідомляється, що на бульварі Лесі Українки, 17 впала опора контактної мережі й внаслідок цього хлопець, який їхав на електросамокаті, перечепився через дріт, впав, та розбив собі обличчя.

Читайте: На Київщині мотоцикліст на повній швидкості влетів у людей на пішохідному переході: фото і відео

"Просто їхав, я ж на самокаті. Іще й нічого не загороджено, провода… як бачте, їх не видно. Я хоч і не швидко їхав. Мені назустріч проїжджав інший самокатист, він теж нічого не казав. Мабуть, він проїхав, і ще нічого не було. Саме переді мною впали", – розповів постраждалий на ім'я Артур.

Патрульна поліція тим часом повідомляє, що у зв'язку з падінням електроопори довелося тимчасово перекрити рух на бульварі Лесі Українки від повороту на вулицю Новогоспітальну в напрямку вулиці Басейної та рекомендує зважати на цю інформацію під час планування поїздок.

Нагадаємо, що нещодавно на вулиці Бориса Гмирі у Дарницькому районі столиці водій автомобіля Toyota здійснив наїзд на дитячу коляску, з якою мати переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

  • Вас може зацікавити:

На Київщині вибухнув бензовоз, водій загинув: фото з місця страшної аварії

На трасі Київ-Чоп у ДТП загинула мама з дітьми: фото, відео і всі подробиці про родину

В Києві серйозна ДТП: маршрутка влетіла в авто, на місце примчали 6 швидких. Фото і відео