RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Києві перекрили центр міста: причина вас здивує, відео

У п'ятницю, 16 червня, центральна частина Києва перекрита поліцією через приїзд делегації президента ПАР Сіріла Рамафоси. У місті утворилися величезні пробки.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів.

Читайте також: Укриття по барабану: як чиновники у Києві "пилять" бюджетні кошти

У столиці зранку обмежили рух транспорту центральними вулицями. Зокрема, поліція перекрила бульвар Шевченка у бік центру, також закрито проїзд на Михайлівську площу з боку Володимирської.

"Через обмеження руху в центрі у Києві виникли пробки. Деякі вулиці столиці фактично "стоять", у тому числі вулиця Борщагівська", - пишуть у мережі.

Відомо, що до Києва прямує президент ПАР Сиріл Рамафоса. Вчора він побував у Польщі, а ввечері поїхав до України. У Києві президент ПАР зустрінеться з Володимиром Зеленським, щоб обговорити "мирний план" для припинення війни в Україні.

"Сиріл Рамафоса прибув на залізничну станцію Немішаєве. Його зустріли спецпредставник у справах Африки та Близького Сходу Максим Субх та посол Південно-Африканської Республіки Андре Гроневальд", - повідомляє "Апостроф".

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що Дніпровський район Києва закупив для облаштування укриттів понад 300 барабанів майже на 900 тисяч гривень.

Вас також може зацікавити:

В КМДА розповіли, коли у школах Києва прозвучить останній дзвоник

Випускний вальс у бомбосховищі: київські школярі відзначили останній дзвоник в метро

У Білій Церкві скандал: випускників з інвалідністю не запросили на останній дзвоник