RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Проїзд для школярів в Києві: на який термін він буде платним

Проїзд для школярів у громадському транспорті столиці буде платним з 1 липня по 31 серпня. На період літніх канікул при купівлі проїзного знижка становитиме 75%.

Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації з посиланням на заступника голови КМДА Валентина Мондрієвського.

Читайте також: Просимо вибачення: МОЗ відреагувало на скандал із випускниками у Львові

За словами чиновника, відповідно до рішення Київради від 16.12.2021 № 4007/4048 "про деякі питання проїзду окремих категорій осіб у місті Києві" безплатний проїзд та проїзд з частковою оплатою надається учням закладів загальної середньої освіти столиці лише під час навчального року та період річного оцінювання – з 1 вересня по 1 липня.

Тобто з 1 липня до 31 серпня фактично на час літніх канікул, як і в більшості регіонів нашої країни, проїзд для учнів платний.

"Водночас на електронний учнівський квиток можна придбати проїзний на місяць або на другу половину місяця зі знижкою 75%", - розповів чиновник.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що після трагедії із закритими притулками у столичних школах можуть відбутися деякі зміни.

Вас також може зацікавити:

У Білій Церкві скандал: випускників з інвалідністю не запросили на останній дзвінок

В українських школах хочуть запровадити корисне нововведення

Українська мова та математика - обов'язкові: прийнято важливий закон про НМТ-2023 для випускників