RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Києві мажор не пропустив "швидку" з дитиною: дебошира покарали, фото та відео

У неділю вдень 30 липня, у Подільському районі Києва, де буде менше маршруток, правоохоронці отримали повідомлення від лікарів швидкої про водія автомобіля Cadillac Escalade, який навмисно заблокував дорогу службовому транспортному засобу, що перевозив до лікарні хвору 2-річну дитину з невідкладним станом.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

Читайте: В Києві водій збив військових на блокпосту: всі деталі смертельної ДТП, фото і відео

На розшук авто були орієнтовані усі екіпажі та служби поліції міста й через три години після інциденту на вулиці Протасів Яр авто, за кермом якого перебував 24-річний громадянин, було затримано. Свою провину чоловік не заперечував.

У столичній поліції уточнили, що водію не сподобалось, що автівка ШМД поспішає з увімкненими спецсигналами у крайній лівій смузі, тому він різко "підрізав" авто та на деякий час зупинив спецтранспорт й лише після умовляння медиків розблокував проїзд.

За різке гальмування перед каретою швидкої та створення аварійної обстановки патрульні склали на водія-порушника адмінматеріали за ч. 5 ст. 122 КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Слідчі ж затримали водія в порядку ст. 208 КПК за ст. 296 (Хуліганство) ККУ. Підозрюваному загрожує до п'яти років ув'язнення.

"Усі ми поспішаємо додому, на роботу, по інших, не менш важливих, справах. Поїздки містом забирають час і на рахунку кожна хвилина — усе це правда. Але коли ви чуєте звук сирени й бачите спецтранспорт, який проривається вперед, пам'ятайте — він не просто поспішає. А від кожної хвилини поїздки може залежати чиєсь життя, здоровʼя або інша дуже важлива ситуація", - попередив Олексій Білошицький.

Нагадаємо, у лікарні Охматдит провели унікальну операцію на мозку 16-річній дівчині.

  • Вас може зацікавити:

Курити будеш? У Києві наркоман пропонував поліції "спосіб передачі думок", відео

Машина просто обійняла стовп: в Києві сталася серйозна ДТП з кількома авто, відео

Чотири години лежав і вмирав на вулиці: в Києві розслідують смерть військового, фото і відео