RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

В Києві водій збив військових на блокпосту: всі деталі смертельної ДТП, фото і відео

У Києві трапилася чергова трагедія на блокпосту, автомобіль на великій швидкості влетів у нацгвардійців, які несли службу в комендантську годину – один із них загинув, другий госпіталізований у тяжкому стані, ще один військовослужбовець отримав медичну допомогу на місці.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора України.

Читайте також: Нахабна Феміда: коли суддів почнуть брати за злочини

"Смертельна аварія сталася 25 липня 2023 року близько 00:05 у Святошинському районі столиці. За даними слідства, водій автомобіля, рухаючись по проспекту Берестейському в період дії комендантської години, здійснив наїзд на військовослужбовців Національної гвардії України, які несли службу на блокпосту. Внаслідок ДТП один військовий від отриманих травм помер. Інший - госпіталізований у важкому стані. Правоохоронці затримали водія в порядку ст. 208 КПК України на місці події. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою" , - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за процесуального керівництва Київської міської прокуратури розпочато розслідування за фактом ДТП, внаслідок якого один військовослужбовець загинув, ще одного госпіталізовано (ч. 2 ст. 286 КК України).

Пізніше стало відомо, що постраждало троє нацгвардійців. Одному з них надали медичну допомогу на місці.

"Внаслідок зіткнення 49-річний солдат від отриманих травм загинув на місці, а його 26-річного товариша по службі з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до медичного закладу. Ще одному постраждалому військовому було надано допомогу на місці", - йдеться в повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на Київщині мотоцикліст на повній швидкості влетів у людей на пішохідному переході.

Вас також може зацікавити:

Скандальному судді Тандиру змінили запобіжний захід: що вирішив суд

Машина просто обійняла стовп: у Києві сталася серйозна ДТП із кількома авто, відео

Їхав на похорон бійця: в аварії загинув 27-річний капелан ЗСУ