RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Чому "втомився" Дегтярівський міст: прокуратура почала розслідування причин обвалу

Прокуратура розпочала розслідування за фактом обрушення конструкцій Дегтярівського мосту. Окрім трого, перевіряються дії службових осіб підрядної організації "Росдорстрой" в межах ще одного провадження.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

Читайте також: У Києві на одному з мостів відкрили розкішну розв'язку: відео

Повідомляється, що на цей час проведено огляд місця події, опитано працівників будівельної компанії, які проводили роботи, та замовника робіт - комунальної корпорації "Київавтодор". В межах провадження будуть призначені експертизи для встановлення причин та обставин обрушення будівельних конструкцій.

В прокуратурі також зазначили, що дії службових осіб підрядної організації ТОВ "Росдорстрой" перевіряються в межах ще одного кримінального провадження, розпочатого за фактом заволодіння бюджетними коштами, виділеними у 2021-2023 роках на проведення капітального ремонту доріг та шляхопроводів у м. Києві шляхом завищення вартості виробів, проведення неякісних робіт та поставлення неякісних матеріалів.

Нагадаємо, 30 вересня на будівництві шляхопроводу по вул. Дегтярівській та вул. О. Довженка у Шевченківському районі столиці проводилися роботи з монтажу мостових балок. При встановленні сьомої балки остання втратила рівновагу, зламалася посередині та впала на сусідню конструкцію. Після цього почалась ланцюгова реакція, що призвела до пошкодження раніше встановлених мостових балок та їх падіння на проїжджу частину. Реконструкцію шляхопроводу на замовлення комунальної корпорації "Київавтодор" проводить ТОВ "Росдорстрой" із залученням субпідрядних організацій.

Нагадаємо, раніше мер столиці Віталій Кличко попередив киян, що у місті фактично не можна їздити по п’яти мостах.

Вас може зацікавити:

Віталій Кличко показав, якою буде нова рекреаційна зона на Оболоні з укриттям поруч

У Києві відремонтували та відкрили для прогулянок "скляний" міст: фото

Можна їхати: у Києві відкрили Гаванський міст