RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Хлопець заявив, що його побили в Києві "слуги народу": фото, відео і всі подробиці

Народні депутати Артем Дмитрук та Олександр Куницький побили хлопця у Києві, натомість один з обранців стверджує, що потерпілий із ножем напав на них перший під час перевірки шахрайського кол-центру в бізнес-центрі "Протасов" у Солом'янському районі.

Відповідне відео було оприлюднене у соцмережах.

Читайте: Гірше нелюдів: шахраї виманювали гроші, прикриваючись постраждалими від війни дітьми

"Я стояв на вулиці, Дмитрук і Куницький почали мене знімати. Почали мене штовхати, говорити всяку гидоту на телефон, що я там щось виконую або десь працюю. Почалася штовханина. Я вихопив телефон, але одразу віддав. Вони мене почали бити вдвох. Один мене завалив, а Дмитрук мене почав бити", - розповів хлопець.

У мережі було опубліковано кадри з камер відеоспостереження, на яких видно, як Дмитрук б'є хлопця.

Після цього потерпілому викликали швидку.

У коментарі "Новини Live" Дмитрук розповів: "Ми з Олександром Куницьким прибули в бізнес-центр "Протасов" для перевірки роботи шахрайського кол-центру. Прибувши на місце, ми побачили, як близько 50 осіб тікають з цього шахрайського кол-центру. Після цього ми почали йти далі по вулиці, де був спеціально виставлений молодий чоловік, якого ви бачили на відео".

За словами Дмитрука, хлопець - підставна особа. Під час минулої перевірки цього кол-центру він, нібито, намагався спровокувати народних депутатів.

"Він почав нам дуже погані слова говорити, матюкатися в нашу сторону, обзивати нас. І почав підходити все ближче. Ми представилися, показали посвідчення народних депутатів і мій колега Олександр почав його знімати на відео. Його це дуже обурило, він почав до нас підходити, махати руками і ногами. Після цього він вихопив телефон з рук у Олександра, вкрав фактично, і почав з ним тікати", - сказав "слуга народу".

Також він заявив, що у руках хлопця був ніж, з яким він почав бігти на нардепа.

"Зіткнувся зі мною і разом зі мною впав на землю з цим ножем. Ми почали просити у охорони, щоб вони викликали поліцію, приїхала поліція, в цього хлопця забрали ніж. ... Ми написали щодо нападу на народних депутатів і те, що він забрав телефон і намагався з ним втекти. Я вважаю, що ціль була саме забрати телефон Олександра з матеріалами, які ми зняли", - додав Дмитрук.

Своєю чергою нардеп Куницький виклав відео з місця бійки, на якому видно групу молодих людей, що тікають.

Нагадаємо, у Київській області шахраї, видаючи себе за благодійників, через кол-центри збирали пожертви нібито для української армії.

  • Вас може зацікавити:

Дитину побили на очах у вчительки: на Київщині стався кричущий випадок у ліцеї, відео

Вся голова у забоях і саднах: на Одещині офіцер жорстоко побив військовослужбовця, фото

Українця закатували до смерті в польському витверезнику: з’явилися кадри побиття поліцейськими