RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Вся голова у забоях і саднах: на Одещині офіцер жорстоко побив військовослужбовця, фото

Державне бюро розслідувань відкрило провадження за фактом побиття офіцером військовослужбовця в одній з військових частин на Одещині. За словами потерпілого, травм йому завдав "відповідальний по військовій частині".

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Читайте також: Жорстоко побив підлеглого: на Полтавщині оголосили підозру керівнику ТЦК, фото та відео

"12 серпня 2023 року до Бюро надійшла інформація, що через бійку у військовій частині до лікарні госпіталізовано військовослужбовця із забоями голови", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що працівники ДБР одразу відреагували на повідомлення та провели невідкладні слідчі дії на території частини. Слідчі опитали свідків та постраждалого у лікарні.

"За його словами, тілесні ушкодження завдав відповідальний по військовій частині. Наразі відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень (ч. 5 ст. 426-1 КК України). Триває досудове слідство, встановлюються всі обставини події", - зазначили у пресслужбі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що керівник обласного ТЦК на Дніпропетровщині за час повномасштабного вторгнення РФ в Україну оформив на свого батька кілька автомобілів, дві квартири на території міста Дніпро.

Вас також може зацікавити:

Побиття військового в церкві у Хмельницькому: що говорять у поліції, УПЦ МП та очевидці

Побиття військового священиком УПЦ МП: мер Хмельницького різко відреагував

Загрожує серйозне покарання: офіцеру, який побив строковика під Житомиром, повідомили про підозру.