RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

"Розділяємо ваш біль": вулиці Києва прикрасили прапорами Ізраїлю, фото

У неділю ввечері 8 жовтня в українській столиці на цифрових носіях реклами на вулицях з'явився прапор Ізраїлю. Таким чином кияни продемонстрували свою солідарність із ізраїльським народом у цей складний час.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Telegram.

Читайте також: Ізраїль ліквідував у Газі лідера ХАМАС: відео з місця удару, фото

"Сьогодні ввечері, о 20:00, на цифрових носіях реклами на вулицях столиці майорить прапор держави Ізраїль. Міська влада звернулася до власників цифрових рекламних конструкцій розмістити прапор Ізраїлю. На знак солідарності українців із ізраїльським народом, який зазнав агресії і б'ється сьогодні країну", - написав градоначальник у соціальній мережі.


Також мер повідомив, що прапор Ізраїлю майорить на комунальних електронних інформаційних табло на великих перехрестях Києва.

"Варварство та жорстокість, неповага до світового порядку та законів має припинятися рішуче. Умиротворення агресорів тільки розпалює їхні хворі апетити та фантазії", - додав Кличко.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив, що Ізраїль пустить у дію всю міць своєї армії, щоб знищити терористичне угруповання ХАМАС.

  • Вас може зацікавити:

Війна в Ізраїлі: як Росія руками Ірану добиває світову безпеку

Єгипті розстріляли автобус із ізраїльськими туристами, є загиблі: відео з місця трагедії

Армія Ізраїлю завдає потужних ударів по цілям у Секторі Газа: фото та відео