RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В приватному секторі Києва стався вибух гранати: є жертви

У понеділок, 4 грудня, у дворі приватного будинку на Подолі в Києві вибухнула граната. Внаслідок інциденту загинув 73-річний чоловік.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Читайте також: Поруч могли бути діти: у Києві у чоловіка в руках вибухнула граната, фото

"Сьогодні, близько 16:50, до поліції Києва надійшла інформація про вибух у приватному будинку на вулиці Замковецькій. За викликом були негайно скеровані слідчо-оперативна група районного управління, співробітники ДСНС та лікарі", - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, внаслідок вибуху загинув власник будинку – киянин, 1950 року народження. Інформація про інших постраждалих не надходила.

"Правоохоронці продовжують працювати на місці події та з'ясовують усі обставини. Подія зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Подільського управління поліції", - вказано у повідомленні.

Зазначається, що після проведення першочергової перевірки буде ухвалено подальше рішення щодо правової кваліфікації.

"Попередньо встановлено, що вибух стався внаслідок детонації гранати у дворі біля будинку. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - це умисне вбивство з додатковою позначкою "нещасний випадок", - уточнили в пресслужбі.

Раніше "Апостроф" повідомляв що у багатоповерховому будинку Львова пролунав потужний вибух, внаслідок якого загинула людина

  • Вас також може зацікавити:

У центрі Чернівців чоловік погрожував підірвати гранату в суді: подробиці та відео

У Підмосков'ї озброєний гранатою чоловік хотів підірвати військкомат: фото

У метро Києва поліція затримала пасажира з гранатою: всі подробиці, фото