RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

На одній з ділянок київського метро перекриють тунелі: як будуть рухатися потяги

Через просідання тунелів між станціями "Почайна" й "Тараса Шевченка" міська влада готується до планового ремонту – очікується, що роботи розпочнуться влітку 2024 року.

Про це заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, інформує "Економічна правда".

"Просідає тунель, будуть планові роботи. Це питання своєчасного обстеження, своєчасного ремонту, підтримання його в робочому русі. Немає ніяких великих проблем", – заявив він.

Читайте також: У Києві можуть роздавати повістки на блокпостах: роз'яснення КМВА

За словами представників керівництва КП "Київський метрополітен" повністю перекривати рух поїздів не будуть. Ймовірно, що на ділянці буде організовано почерговий човниковий рух одним тунелем в обидві сторони.

"Ми будемо зупиняти рух одним тунелем, а не двома одночасно. Це питання організації роботи в частині перевезення пасажирів. Будуть тимчасові проїзди, інша схема організації руху. Поїзди ніде не розвертатимуться, вони по черзі проїжджатимуть цю ділянку по одному тунелю", – заявив Поворозник.

Нова схема організації руху передбачатиме довші інтервали між поїздами. "Київпастранс" організує додаткові маршрути наземного транспорту.

Раніше ми писали, що в Києві розгорнули блокпости з військовими і поліцією.

  • Вас може зацікавити:

На дзвіниці Києво-Печерської лаври вперше прозвучав "Щедрик": відео

В Києві з'явились нові блокпости: що перевіряють військові, фото

Метро, якого немає: як виглядає станція "Львівська брама" в Києві і чому її не відкривають, фото