RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Російська ракета вдарила по елітному району в центрі Києва: подробиці

Вранці 25 березня ворог здійснив чергову атаку на столицю. За попередніми даними, внаслідок ракетної атаки пошкоджень зазнав багатоповерховий будинок в Печерському районі Києва – наразі відомо про двох постраждалих.

Про це йдеться в повідомленні КМВА в Telegram-каналі.

Читайте також: Сотні "хороших" росіян і купа спаленого брухту: свіжі дані про втрати ворога у війні

Зокрема начальник КМВА Сергій Попко зауважив:

"За попередніми даними, внаслідок ракетної атаки пошкоджено багатоповерховий будинок в Печерському районі. Також, попередньо, зафіксовано падіння уламків в Солом’янському та Дніпровському районах".

Він наголосив, що всі необхідні оперативні служби вже прямують на місця, варто очікувати даних стосовно руйнувань та постраждалих.

В місцевих пабліках вказували, що за повідомленнями очевидців, на місці удару під завалами будинку в районі Новопечерських Липок можуть перебувати люди. Також показували фото диму в районі Новопечерських Липок.

Віталій Кличко вказував, що внаслідок падіння уламків ракети в Печерському районі є руйнування в нежитловій триповерховій будівлі: "Екстрені служби працюють на місці".

Він також наголосив, що відомо про двох постраждалих: "Наразі двоє постраждалих у Печерському районі. Одній жінці надали допомогу на місці. Другу - медики госпіталізували".

Крім того, наслідки ракетного удару спостерігали і в Дарницькому районі на лівому березі столиці. Зокрема там уламком пошкоджено приватний будинок у мікрорайоні Осокорки без подальшого загоряння. Інформацію про це опублікував тимчасовий виконувач обов'язків голови Дарницької РДА Микола Калашник:

"У Дарницькому районі після ракетного обстрілу уламком пошкоджено приватний будинок у мікрорайоні Осокорки без подальшого загоряння. Виїхав особисто. Екстрені служби працюють на місці. Постраждалі попередньо відсутні".

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про масштабний ракетний удар, який ворог завдав 22 березня.

  • Вас також може зацікавити:

Поранено 11 людей: Миколаївщина постраждала від нічної атаки "шахедів", багато руйнувань

Росіяни запустили по Україні ракети і дрони: в Кривому Розі пролунали вибухи

Росіяни завдали удару по Одещині, частина міста залишилася без світла