RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Трагедія у фунікулері Києва: знайома загиблого розповіла нові подробиці конфлікту

Артем Косов, якому пред'явлено підозру в умисному вбивстві підлітка є співробітником УДО, і, вірогідно, має великі зв'язки, що може допомогти йому уникнути відповідальності. Таку думку висловила знайома загиблого.

Сестра друга загиблого, опублікувала пост в Instagram, в якому поділилася новими подробицями того, що сталося, і закликала громадськість оприлюднити історію.

7 квітня 2024 року у столиці України розігралася трагедія: 16-річний Максим Матеруха помер від порізу сонної артерії. Біда сталася за участю співробітника Управління державної охорони (УДО) Артема Косова на станції фунікулера.

Читайте також: Вбивство підлітка в Києві: працівниця фунікулера розповіла про останні хвилини життя хлопця

За словами дівчини, Косов намагається уникнути відповідальності, поширюючи неправдиву інформацію про конфлікт. Зокрема, він стверджує, що підлітки нібито спровокували його на агресію, слухаючи російську музику та перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння.

Знайома загиблого спростувала ці твердження. Вона заявила, що на момент інциденту ніхто з підлітків не слухав музику. Крім того, вони не були п'яними та не провокували Косова.

За її словами, до трагедії підлітки перебували біля нижніх дверей фунікулера, а Косов — на іншому виході. Після прибуття вагона Максим та його друзі вийшли через нижні двері, а Максим виявився останнім.

"Після того, як фунікулер доїхав, Максим і його друзі вийшли через нижні двері, Максим був останнім. Питання: чому чоловік (Косов - ред.) не вийшов через двері, які знаходилися поряд з ним? Чому він йшов за Максимом? Це говорить про те, що Косов хотів спровокувати та вбити Максима", - сказала дівчина.

Вона висловила побоювання, що Косов має зв'язки, які можуть дозволити йому уникнути покарання.

"Я прошу кожного розголосу цієї страшної історії. Зловмисник може залишитися безкарним!", - зазначила вона.

Раніше ми публікували нові подробиці вбивства підлітка в фунікулері.

  • Вас може зацікавити:

Вбивцю хлопця у фунікулері "відмазують"? Очевидець трагедії розповів, як все було насправді

Правоохоронцю, який вбив підлітка у фунікулері, оголосили підозру - яке покарання "світить" злочинцю

На хлопця підступно напав дорослий чоловік: що відомо про юнака, якого вбили у фунікулері