RU  UA

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35

Новини

6 липня

5 липня

Всі новини

У Києві дівчина влаштувала танці під російський реп біля меморіалу Небесної Сотні

У Києві дівчина з Харкова зняла відео, як вона танцює під російську пісню біля меморіалу Героїв Небесної Сотні. Відео викликало бурхливу реакцію в мережі.

Відповідне відео показали в одному з Telegram-каналів.

Зауважується, що дівчина на відео - блогерка. Вона приїхала в Київ з Харкова, де потім на Майдані незалежності, біля меморіалу Героїв Небесної Сотні, станцювала під російський реп та опублікувала відео у своєму TikTok.

Відео обурило користувачів мережі та викликало хвилю відповідних коментарів. На один з таких коментарів, стосовно того, що вона "стрибає" під російський трек біля меморіалу, авторка відповіла: "І що". А на питання "коли будуть вибачення" вона відповіла: "Коли рак на горі свисне".

Варто наголосити, що більша частина контенту, котрий викладає дівчина в мережі, містить схожий контекст, тож це не єдине відео блогерки під російську пісню.


Раніше ми також писали, що у Києві чоловік напідпитку спровокував конфлікт та вдарив перехожого ножицями. Наразі фігурант перебуває під вартою, йому повідомили про підозру за статтею, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років.