RU  UA

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35

Новини

6 липня

Всі новини

У Києві стався напад із ножицями на перехожого

У Києві чоловік напідпитку спровокував конфлікт та вдарив перехожого ножицями. Наразі фігурант перебуває під вартою, йому повідомили про підозру за статтею, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років.

Про це інформує поліція Києва в Telegram-каналі.

В повідомленні зауважується, що столичні поліцейські затримали нападника, який завдав тяжких поранень перехожому, використовуючи ножиці.

Поліція додає, що порушник був напідпитку та провокував конфлікт, в результаті якого вдарив ножицями 33-річного чоловіка: "Порушник, перебуваючи напідпитку, спровокував конфлікт з чоловіком, у ході якого спочатку ножицями, а потім складним ножем вдарив потерпілому у груди. 33-річного постраждалого у важкому стані лікарі ушпиталили до медичного закладу".

Співробітники Дніпровського управління поліції упродовж кількох годин розшукали зловмисника та затримали його відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі нападникові повідомили про підозру за ч.1 ст. 121 ККУ – йому загрожує до восьми років позбавлення волі. На час слідства фігурант перебуватиме під вартою.

Раніше "Апостроф" також писав, як поліція відреагувала на скандал навколо ветерана у ветклініці Одеси.