RU  UA  EN

Субота, 6 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

6 липня

Всі новини

Поліція відреагувала на скандал навколо ветерана у ветклініці Одеси

На Вадима Шевеленка, який нецензурно висловився на адресу лікаря-ветерана Олексія Притули, склали адміністраційний протокол.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Клієнта ветеринарної клініки в Одесі обурило, що лікар, оглядаючи його собаку, не міг підвестися зі стільця і підійти до тварини ближче. Чоловік нецензурно висловився у бік ветеринара та покинув його кабінет. Поліція дізналась про цей випадок із соцмереж.

У поліції зазначили, що лікар звернувся до правоохоронців із заявою щодо притягнення до відповідальності відвідувача клініки.

"Вжитими заходами правоохоронці встановили правопорушника та місце його проживання. Ним виявився 38-річний містянин. Поліцейські склали відносно нього адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Свою провину він визнав та нині вже вибачився перед потерпілим", - розповіли у поліції.

Своєю чергою одеський активіст і волонтер Дем'ян Ганул розповів у своєму Facebook, що місце проживання Шевеленка встановив він з друзями.

"Після кількох годин очікування та моїх відео публікацій біля його дверей, мені зателефонував знайомий та почав казати що в нього є спільні знайомі з Шевеленко і що там все не так однозначно... Ще через годину очікування Вадима до його будинку підʼїхали люди, повʼязані з однією охоронною структурою, і через 10 хв вийшли з Шевеленком та попрямували до свого авто. Підозрюю, що в них була попередня домовленість. На моє питання, що відбувається і куди він їде, відповіли що він їде вибачатися, вони його відвезуть до військового ветерана. Все виглядало дуже підозріло... Вони привезли Вадима до військового ветерана Олексія, не давали наближатися до негідника, склалося враження, що вони його банально охороняли. Щодо вибачень, вони були не щирі, було цілих дві спроби, в яких Олексій Притула послав на х*й Вадима. Після цього, люди повʼязані з однією з охоронних служб Одеси, забрали Вадима, та ймовірно відвезли додому, цілого та не ушкодженого. Потім зʼявилося обрізане відео, де не видно як Олексій не приймає вибачення від ватного чорта, хоча в описі це вказали. Кожен зробить висновки, а Вадима чекає цікаве майбутнє, навряд йому хтось допоможе", - написав активіст.

Як повідомляв "Апостроф", Притула висунув чоловіку умову його пробачення.