RU  UA

Пʼятниця, 27 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85

Новини

27 вересня

Всі новини

В мережі показали, як Київ оговтується від нічної атаки

Уночі в четвер, 26 вересня, Росія здійснила чергову атаку на Київ, застосувавши для удару безпілотники "Shahed". В мережі показали, як мешканці столиці намагаються дістатись у справах - платформи метро переповнені пасажирами.

Відповідні відео почали ширити в Telegram та Facebook.

В КМВА писали, що загалом в напрямку столиці прямувало понад півтора десятка ворожих безпілотників. Повітряна тривога в столиці тривала з 01:40 до 07:18. А бойова робота в повітряному просторі Києва на його підступах вночі велася протягом 5 годин.

Вранці, вже після скасування повітряної тривоги, в столичному метро спостерігали своєрідний "колапс".

Аналітик енергетичного сектора в Dragon Capital Денис Саква показав, яка ситуація була вранці на одній зі станцій:

"Якщо хтось страждає від тактильного голоду, то сьогодні в метро можна поповнити запас десь на півроку-рік".

Місцеві Telegram-канали також ділились кадрами зі столичного метро, де пасажири переповнили платформу станції. Зауважують, що велике навантаження зокрема фіксували на синій гілці.


Користувачка Тетяна Шептицька написала: "Всі сумні й невиспані. Спостереження в Київському метро…". Проте інша користувачка - Марина Єщенко - вказала, що чомусь такого не помітила: "У мене таке враження не склалося. Навіть не сварилися. Їхали на роботу, не хнюплячи носів".

Як повідомляв раніше "Апостроф", в ніч на 26 вересня Росія обстріляла Запоріжжя - поцілили по житловій забудові та території одного з промислових підприємств. В результаті атаки відомо про 8 постраждалих, серед яких також дитина.