RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Культура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Поєднають приємне з корисним: на Atlas Weekend в Києві відкриють центр масової вакцинації

У Києві під час проведення фестивалю Atlas Weekend на ВДНГ з 5 по 11 липня на місці працюватиме пункт вакцинації від коронавірусу. Кияни та гості столиці зможуть отримати щеплення у павільйоні №9.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я.

За словами міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, в такий спосіб планують популяризувати вакцинацію серед молоді.

“Наша мета - щепити якомога більше українців від COVID-19, щоб досягти колективного імунітету. Протягом наступного тижня на Atlas Weekend у Києві працюватиме ще один центр масової вакцинації. Це дасть можливість не тільки захистити більше людей від коронавірусної хвороби, але й популяризувати щеплення серед молоді”, - зазначив очільник МОЗ.

Отримати вакцину можуть всі охочу з 5 по 11 липня з 10:00 до 16:00 за попереднім записом. Щепитимуть препаратом CoronaVac виробництва Sinovac Biotech.

Вакцини вводитимуть 8 мобільних бригад з імунізації. Також на території чергуватиме команда з надання екстреної медичної допомоги.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що цього тижня Центр вакцинації від коронавірусу (на базі МВЦ) буде працювати чотири дні поспіль: у четвер і п'ятницю, а також в суботу та неділю з 10:00 до 17:30.