RU  UA

Четвер, 27 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Культура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

У Києві військові проведуть унікальний фестиваль: що в програмі

У Києві незабаром відбудеться незвичний фестиваль, присвячений документальному кіно та журналістським матеріалам про національний спротив українців.

"Апостроф" розповідає більш детально про фестиваль ЗСУ.

Фестиваль ТРО Медіа "Війна в об'єктиві" відбудеться у Києві з 7 по 9 червня 2024 року. Мешканців столиці закликають відвідати незвичний захід, присвячений документальному кіно та журналістським матеріалам про національний спротив українців.

Читайте також: Найголовніша книжкова подія року: в Києві відкрився Книжковий Арсенал. Розклад і фото

Унікальний фестиваль, який організовують та проводять військовослужбовці Сил територіальної оборони ЗСУ, відбудеться у локації "Український дім" (вулиця Хрещатик, 2).

"У програмі фестивалю – прем’єрні покази документальних фільмів, створених командою ТРО Медіа, які передають реальні події та переживання з передової; фотоекспозиція "Довжиною у війну"; документальна стрічка про митців на війні із циклу "Культура vs війна" (продюсер Андрій Різоль, Асоціація Дивись українське); легендарна художня стрічка "Кіборги. Герої не вмирають" Ахтем Сеітаблаєв", - йдеться в анонсі фестивалю.

Організатори також назвали ключову подію фестивалю ЗСУ - церемонія нагородження авторів за найкращі журналістські матеріали у межах конкурсу "Війна в об'єктиві". Мешканців Києва та небайдужих громадян закликали відвідати незвичний захід та скористатися можливістю побачити світ через об'єктиви людей, які були свідками бойових дій. Організатори також запевняють, що гості заходу відчують справжній дух війни через мистецтво документалістики.

Для відвідування фестивалю ЗСУ обов'язково необхідно пройти попередню реєстрацію за цим посиланням.

Раніше ми розповідали, що у Києві вперше від початку вторгнення відбудеться Марш Рівності.

Вас може зацікавити:

Билися турки і українці: подробиці епічної "битви" в центрі Києва. Фото

Прийшли сотні людей: в Києві проходить акція з вимогою звільнення українських полонених

День народження Києва: історія і цікаві факти