RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Локдауном - по маршруткам: на які проблеми чекати киянам з 5 квітня

Київ вводить більш строгі обмеження карантину з 5 квітня, через що столичні маршрутники з понеділка виведуть на рейси не весь транспорт.

Ми повернемося 15 квітня до нормального життя, але за однієї умови - перший зам Кличко

Про це заявив голова Асоціації перевізників Києва та Київської області Ігор Мойсеєнко, пише Укрінформ.

"З понеділка автобуси вийдуть на лінію, але думаю, що не в повному обсязі, тому що ми зіткнулися зараз з проблемою, пов'язаною з пропусками для наших водіїв. Оперативно замовили спецпропуски для своїх працівників, але, на жаль, поки не отримали інформації, будуть вони у нас чи ні. Треба, щоб наші механіки, наші співробітники змогли дістатися на роботу", - пояснив він.

Він додав, що багато водіїв відмовляються виходити на початку наступного тижня на маршрути, так як по-перше, буде значне зниження пасажиропотоку.

"По-друге, люди без пропусків не зможуть потрапити в громадський транспорт, тому що там, я так думаю, будуть працювати правоохоронці і допомагати кондукторам не пускати тих пасажирів. У нас такого не буде, тому всі ці пасажири будуть намагатися все ж потрапити в салони наших автобусів. Це будуть постійно конфлікти між пасажирами і водіями", - зазначив Мойсеєнко.

Разом з тим, він повідомив, що вже є рішення столичної влади, в якому прописаний режим роботи маршруток з 5 квітня. Згідно з ним, маршрутки працюватимуть в такому ж режимі, як КП "Київпастранс".

Як повідомляв "Апостроф", раніше заступник голови КМДА Микола Поворозник повідомляв, що з 5 квітня міжміський транспорт столиці працюватиме в тому ж режимі, що і раніше.