RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

День Києва: де і коли перекриють рух

За маршрутом "Пробігу під каштанами" 30 травня у центрі столиці заборонять рух транспорту.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Заборонять рух транспортних засобів із 09:00 до 13:00 за маршрутом: Майдан Незалежності – вулиця Хрещатик – вулиця Велика Васильківська – вулиця Саксаганського – вулиця Антоновича – вулиця Жилянська – вулиця Шота Руставелі – вулиця Велика Васильківська – вулиця Хрещатик – Майдан Незалежності.

На час проведення "Пробігу під каштанами" також змінить маршрути наземний пасажирський транспорт, який курсує цими вулицями, про що буде повідомлено додатково.

У мерії також повідомили, що основними локаціями центральних святкових подій стануть Арка дружби народів та Співоче поле.

29 травня на киян чекає урочисте відкриття 50-ого Київського міжнародного кінофестивалю Молодість, який знову відбуватиметься в оупен-ейр форматі протягом тижня. А глядачам продемонструють близько 200 кінокартин.

29-30 травня на Співочому полі відбудеться Kyiv fan fest.

29-31 травня на центральних вулицях Києва плануються Всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування "Кубок столиці", Відкритий міський турнір із кікбоксингу на естраді Хрещатого парку, а також вітрильна регата на Київському річковому вокзалі.

Департамент культури продовжить реалізацію проєкту "Митці столиці – киянам" за участю муніципальних творчих колективів, які гратимуть у ці дні у парках і скверах міста.

Муніципальні музеї Києва також підготували цікаву програму для відвідувачів.

У вихідні 29-30 травня Київ святкує День міста та День столиці. На киян та гостей міста чекає справді насичена програма.