RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

У Києві перекриють десятки вулиць через парад і його репетиції: повний список і графік

У центрі Києва обмежать рух транспорту 18, 20 і 22 серпня через проведення репетицій військового параду до Дня Незалежності України.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

У середу, п'ятницю та неділю, 18, 20 і 22 серпня, перекриють дороги у зв'язку з проведенням трьох репетицій параду.

  • з 15:30 до 18:00 - транспортний рух буде обмежено на вул. Академіка Туполєва, проспекті Перемоги, вул. Маршала Рибалко, вул. В'ячеслава Чорновола, вул. Старовокзальної, вул. Жилянській, вул. Антоновича.
  • з 15:30 до 01:15 - обмежать проїзд на вул. Великій Васильківській (від Либідської площі до вул. Хрещатик), вул. Хрещатик, вул. Михайлівській (від вул. Володимирської до Майдану), вул. Михайла Грушевського (від Європейської площі до Кріпосного провулку), Петровській алеї, Парковій дорозі, Володимирському узвозі, Боричевому узвозі, вул. Набережно-Хрещатицькій (від Боричевого узвозу по зустрічній смузі до Нижнього Валу), Набережному шосе (від Дніпровського узвозу до вул. Набережно-Хрещатицькій).
  • з 19:00 до 01:15 - перекриють дороги на вул. Нижній Вал, вул. Глибочицькій, Глибочицькій проїзді, вул. В'ячеслава Чорновола, проспекті Перемоги, вул. Старовокзальної, вул. Жилянській, вул. Антоновича.

З 18 по 22 число також буде обмежений доступ до Труханового острову, де планують провести артилерійський салют.

Крім того, може бути встановлено обмеження проїзду на Парковій дорозі 22-24 серпня, а також 20-24 серпня - на вул. Михайла Грушевського та 23-24 серпня - на вул. Володимирській (від вул. Великій Житомирській до бульвару Шевченка), вул. Богдана Хмельницького (від вул. Леонтовича до вул. Рєпіна), вул. Ярославів Вал (вул. Івана Франка до вул. Володимирської), вул. Миколи Лисенка, вул. Малій Житомирській (від Володимирського проїзду до Михайлівського провулка).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на День Незалежності на деяких вулицях у місті буде обмежено рух транспорту.